Tervetuloa Helsingin venenäyttelyyn!

Esittelemme messuilla Linssen Grand Sturdy 350 AC mallin, joka on perheen matkaveneenä mitä mainioin. Siinä on hyvät tilat jopa kuudelle hengelle. Keulassa ja perässä on tilavat kahden hengen hytit, joilla kummallakin on oma toiletti ja erillinen suihkutila. Lisäksi salongin vuodesohvasta saadaan laadukas parivuode.

Veneen käsittely on mukavaa ja helppoa. Yläohjaamosta venettä on helppo hallita, ja tarvittaessa venettä voi ajaa hyvin myös sisältä autopilottia käyttäen. GPS plotteri helpottaa navigointia ja ohjauspotkurit keulassa sekä perässä tekevät rantautumisenkin helpoksi. Myös esimerkiksi sähköinen ankkurivintturi sekä käytännölliset sivuportaat kuuluvat veneen tyypillisiin mukavuutta lisääviin varusteisiin.

Kansainvälinen venealan lehdistö valitsi Linssen Grand Sturdy 350 AC:n European Powerboat of the Year 2017 -finalistiksi!  Linssen on arvostettu erityisesti laadukkuutensa, kestävyytensä, jälleenmyyntiarvonsa sekä hyvän merikelpoisuutensa ansiosta.

Messuveneemme on nyt myynnissä edulliseen esittelyvenehintaan!
Katso messuveneestämme lisää tietoja ja kuvia Nettiveneestä tästä linkistä.

Linssen Grand Sturdy 350 / 35.0 AC:
– pituus:  10,70m
– leveys:  3,40m
– syväys:  1,00m
– paino: 8.500 kg
– hinta alk. 278.600,- (vakiovene)


Tule messuille keskustelemaan myös LINSSEN -laatuvaihdokeista!

 

Lisäksi suuri valikoima muita LINSSEN-laatuvaihdokkeja  vaihtovenesivustolla, näet ne tästä linkistä

 

Linssen Yachtsin uusi mallisto BOOT Düsseldorfissa

Tule tutustumaan Linssen Yachtsin uuteen mallistoon maailman suurimmille venemessuille BOOT-Düsseldorfiin 20.-28.1.2018

Näyttelyssä voitte tutustua Linssen Yachtsin koko uuteen mallistoon, mm. Linssenin uuteen lippulaivaan Grand Sturdy 500 Variotopiin, joka on näyttelyssä ensi kertaa suuren yleisön nähtävänä. Esillä on myös uusi Grand Sturdy 40.0 Sedan, jonka Euroopan venelehdistö on valinnut “European Power Boat of the Year 2018” -finalistiksi , sekä Grand Sturdy 35.0 Sedan, joka puolestaan valittiin UK:ssa “2018 Motor Boat Awards” -finalistiksi!
Luonnollisesti myös kaikki takahytilliset AC-mallit ovat esillä Düsseldorfin näyttelyssä.

Linssen Boating Holidays -verkosto esittelee messuilla veneiden vuokrausmahdollisuuksia eri puolilla Eurooppaa, mm Saimaalla Suomessa.

Linssenin Yachtsin osasto on hallissa 17, osasto A24.
Tervetuloa!